Zelos muuttaa uuteen osoitteeseen talliremontin myötä. Uuden sivun julkaisuun saakka tämä sivusto on täysin käyttökelpoinen, mutta sen suurempia päivityksiä ei tänne enää tehdä. Talli kokee suuria muutoksia. - Loci, lociness@gmail.com 23.12.2018

Zeloksen raviyksikkö

Tänne rakentuu Zeloksen oma raviyksikkö

Zeloksen ravureissa pyrimme panostamaan hyviin ja varmoihin ravureihin. Lämminverisissä aloittelemme amerikkalaisten kanssa, mutta tarkoitus olisi myös etsiä muutama orlov-yksilö. Kylmäverisistä ehdottomasti suomenhevoset ovat se meidän "juttu", kun taas poneista panostamme perinteisiin shetlanninponeihin ja gotlannin russeihin.

Valmentaja etsii kullekin hevoselle sopivan treenirytmin ja osalla hevosista myös otetaan jo varhaisessa vaiheessa ratsastus osaksi viikkorytmiä. Poniravikerhomme nuoret myös välillä päästetään käymään isompien hevosten kärryillä, jotta kokemusta kertyy, eikä ponivuosien jälkeen tarvitse ihmetellä suurta kokoeroa.

Vaikka varsinaisia kasvatustähtäimiä - tai jalostushevosia - ei meillä vielä olekaan, tulevat ravurivarsamme saamaan seuraavat kasvatusliitteet:
Lämminveriset: Zelos
Suomenhevoset: Kateuden
Ponit: ?

Tämä on virtuaalitalli!
Ulkoasu © NM. | Ulkoasun kuva © Sarah Macmillan (lisenssi)
Muut materiaalit© Zelos, jollei toisin mainittu